Koffiemachine

Welkom bij de ultieme bestemming voor koffieliefhebbers! We nemen je mee door de wondere wereld van koffiemachines en koffiezetapparaten. In de juiste koffiemachines komen aroma’s, smaken en technologie samen om jouw koffie-ervaring naar een nieuw niveau te lanceren!

Het belang van de juiste koffiemachine

Een koffiemachine is meer dan alleen een apparaat om je cafeïne-fix te krijgen. Het is een partner die de kunst en wetenschap van het koffiezetten omarmt. Ontdek waarom het kiezen van de juiste koffiemachine een juiste stap is voor elke koffiemachine. Op onze website vind je diverse koffiemachines terug voor verschillende voorkeuren. Zo hebben we altijd informatie over de koffiemachine die past bij jouw persoonlijke behoeften.

Welke soorten koffiemachines zijn er?

Voor elk type koffiedrinker is er een geschikt koffiemachine beschikbaar. Hieronder lichten we de verschillende soorten koffiemachines voor je uit. Welke koffiemachine past bij jou?

Espressomachines

Voor de mensen die de voorkeur geven aan een sterk bakje pleur 😉 is er de espressomachine! Of je nu houdt van een sterke ristretto of een romige cappuccino, een espressomachine biedt de ultieme precisie voor beide. Je kan vaak zelf de sterktes en de grootte van bakje koffie instellen. Zo is er voor iedereen wat wils. Handig he?

Filterkoffiemachines

Voor degene die houden van een klassiek bakje koffie is er de filterkoffie machine. Heel makkelijk in gebruik en ideaal voor het zetten voor een grote pot koffie, tijdens bijvoorbeeld een verjaardag. We kennen het allemaal nog wel. Het waterreservoir vullen, koffiefilter plaatsen, de juiste hoeveelheid koffie toevoegen en het knopje induwen. Wacht tot de machine het water door de koffiefilter heeft laten lopen en de koffie in de kan is gedruppeld. Klaar met druppelen? Dan kan je genieten van een heerlijk bakje koffie als vanouds.

Volautomatische koffiemachines

Volautomatische koffiemachines bieden het beste van twee werelden: gemak en kwaliteit. Deze machines malen verse bonen, zetten de koffie en reinigen zichzelf met één druk op de knop. Ideaal voor drukke ochtenden zonder concessies te doen aan smaak.

Capsulemachines

Voor degene die willen genieten van een breed scala aan koffiesmaken met minimale inspanning zijn er de capsulemachines. Deze machines bieden gemak en variatie in één. Kies je favoriete capsule, plaats hem en geniet van je kop koffie. Onder de capsulemachines zijn ook nog verschillende varianten:

  • Espressomachine met koffiecapsules
  • Koffiepadmachines
  • Dolce Gusto machines
  • Nespresso machines

De beste keukenmachines

Onze passie is het vinden van de beste keukenmachines met de beste prijzen. Hierdoor hoef jij niet meer te zoeken. Ga hieronder naar de gewenste categorie.

Keukenmixers

Klik hier voor alle reviews over keukenmixers

Keukenmachines

Zoals broodbakmachines

Koken

Pannen, braadbannen en nog veel meer!

Blenders & Staafmixer

Klik hier voor alle blenders en staafmixers

Inbouw apparatuur

Van koelkasten tot vaatwassers

Accessoires

Zoals bestek en placemets